Retur och reklamationer

RETURER

ÅTERBETLNING

Du kommer att få din återbetalning (exklusive frakt) via samma betalningsmetod som användes för ditt köp. Det kan ta upp till 14 dagar från den dag du returnerar din produkt tills du får din återbetalning. Så fort vi har hanterat din retur får du en bekräftelse via e-post.

HUR MAN GÖR EN RETUR
Fyll i return form så återkommer vi till dig med ytterligare instruktioner!

Om du har några frågor om returer vänligen kontakta vår kundtjänst: shop@sakerstil.com.

BYTE 

Säker stil AB kan inte administrera byten av varor köpta från vår webbshop. Returnera beställda varor genom att följa instruktionerna ovan. Så snart vi har behandlat din retur får du en återbetalning via samma betalningsmetod som användes för att göra köpet. Om du vill ha en annan storlek eller färg, vänligen gör en ny beställning.

FEL ARTIKlAR

Vi gör vårt bästa för att säkerställa att dina varor är i perfekt skick när vi skickar dem till dig. Om du mot förmodan får en skadad eller defekt vara, skicka en bild där vi tydligt kan se felet. Skicka bilden som bifogats i ett mejl till shop@sakerstil.com. Vi återkommer till dig så snart som möjligt. Din anmärkning ska göras omedelbart när du upptäcker felet. Vi kan endast hantera felaktiga produkter från beställningar köpta i vår webbshop.