Säker Stils nyhetsbrev #1

Säker Stils nyhetsbrev | Nyhetsbrev från arkivet

Februari 2017

Alla hjärtans dag topp-fem presenter

Hurra för premiär, kära poddlyssnare och följare!
Välkommen till Säker stils allra första nyhetsbrev. Vi hoppas kunna inspirera, peppa och tipsa. Idag, alla hjärtans dag till ära, har vi valt ut våra drömpresenter som går i rosa och rött. Och DU kan vinna en drömmig rosa kashmir-morgonrock…
Kram från Emilia och Ebba

 

  LOVE BOMB-SKOR FRÅN PRADA

Åh! Sockersöta, svindyra statement-skor från Prada står högt på Emilias önskelista. En mer diskret variant gör J.Lindeberg – hur som helst, så är vi sugna på puderrosa sneakers i vår. Bästa budgettipset? Kolla in dessa. Lika snyggt till ljusa jeans som till svarta kostymbyxorna.

  ENDA BORSTEN DU BEHÖVER

Gör en livslång investering för ditt hår, Mason Pearson ÄR hårborstarnas Rolls-Royce. Vi älskar den rosa – men måste ju också tipsa om att den svarta klassikern nu finns på rea här, kolla in!

 

YOGA MED STIL
Hajpade svenska Grounded Factory (som Anja Forsnor och Iman Malmberg ligger bakom) tillverkar ekologiska yogamattor som gör att vi vill börja yoga (nästan) genast. Varianten i rosa ”marmor” är vår favorit – och så poppis att den är slutsåld, den kommer in igen i mars. Vi ställer oss i kö!

 

ETT HJÄRTA I VARDAGEN
Någonting vi använder och ser varje dag? Nyckelringen! Klart att den ska göra oss glada. Och glada blir vi av Smythsons röda läderhjärta. Vi skulle inte heller tacka nej till den här… Perfekt present från dig – till dig!

 

BUBBELGUMSROSA TRÖJAN 
Ja, ni vet vid det här laget att vi ÄLSKAR vårens trendfärg: rosa. Den här varianten från Rodebjer stylar vi till blåjeans, solglasögon och vita sneakers. En perfekt krispig vår-look. Nu är det bara trenchcoat-vädret som saknas, åh…